THAT BAG

Heisann hoppsann, sweethearts ♥

Jeg har sagt det før, men sier det igjen… Er det noe jeg mangler blant hundrevis av sko og klær, så er det hverdagsvesker. Jeg har aldri vært fan av dem, og har heller sverget til pose. JADA, jeg bruker heller en POSE fra Bunnpris til å ha tingene mine enn en fresh veske, og jeg lurer på om det har noe å gjøre med at jeg aldri har funnet den perfekte vesken, men også fordi jeg gir fullstendig faen i om det henger en Mulberry eller en Bunnpris på armen. På armen, faktisk… Hahah, jeg passer ikke til å ha en veske sånn hengende på armen, og dessuten kunne det ikke falt meg inn å bruke i underkant av ti lapper på en veske. Nei da drar jeg heller på chartertur til SYDEN, og bruker pengene på paraplydrinker og fargerike accessories til en tier. 

MEN… Det er faktisk ikke i alle settinger det passer like bra å komme med denne posen fra super’n på hjørnet, som når man f.eks skal i et møte med en samarbeidspartner eller med regnskapsføreren, og jeg har nå saumfart intertettet på jakt etter noe som kan passe for meg og dekke mitt behov. Cross over bags og clutcher er noe helt annet og noe jeg alltid sverger til på fest, men det er liksom denne hverdagsvesken jeg har hatt så vanvittig store problemer med å finne. 

Aller helst vil jeg kunne holde den i hånden, den bør aller helst være i en relativt god kvalitet, den må ikke koste skjorten, den bør ha enkle men kule detaljer, aller helst være svart, det bør også være plass til Mac’en, og nå tror jeg jaggu at jeg har klart  å finne den perfekte hverdagsvesken som kan passe til min fargerike stil…

La meg introdusere dere for denne herligheten fra Selected Femme

 


Er det bare meg, eller er dette THE BAG? Synes at den er hipp og kul samtidig som at den er passe anonym, og denne er jeg 99% sikker på at jeg bare MÅ ha. Eller? Jeg kan jo seriøst ikke fly rundt med pose hver dag, så hvis dere kommer over en tilsvarende veske som dette som er enda kulere, blir jeg dødsglad om dere deler linken med meg. Yey!

Nå fyker jeg ut døren og suser tilbake til Lillehammer, så da vil jeg bare ønske dere en helt fabelaktig onsdag. 

Talk later, hotties ♥