Annonse

THAT BIKER JACKET

Hei igjen, hotties ♥

Jeg MÅ bare tipse dere om en helt herlig nettside jeg akkurat kom over, hvor jeg også fant drømmejakken. Nemlig denne deilige biker jakken her fra nettbutikken Carpe Diem. Her er prisene bittelitt stivere enn det jeg vanligvis er vant til, men vi snakker og også produkter i en helt annen kvalitet, som kanskje har litt lenger levetid, og når Carpe Diem også er en butikk lokalisert i Molde, er det ihvertfall bare velstand.

Jeg elsker Molde, og neste gang jeg tar turen oppover, skal jeg definitivt stikke innom denne butikken. Frem til da, kan jeg hygge i nettbutikken, på jakt etter nye goodies til garderoben. 


Men dere? Sant denne jakken var helt rå? Elsker material-mixen, som gjør den helt spesiell og unik. Åh, jeg tror faktisk at jeg blir nødt til å kjøpe denne, og jeg ser på slike biker jakker i såpass god kvalitet som det er, som en god investering. 

Har dere en bra søndag? Søndag er jo ukens beste nett-shopping dag, og jeg klarer ihvertfall aldri å løsrive meg fra data’n på søndager. Heheh. 

Skrives senere, fininger!

 

Hello again, hotties ♥

I just have to tell you about a very wonderful website I just came across, where I also found the dream jacket. We’re talking about this delicious biker jacket here from the online store Carpe Diem. The prices a tad stiffer than I’m usually used to, but these are also products of a different quality, which may live longer,  and it’s so nice that Carpe Diem is also a store located in Molde.

I love Molde, and next time I make the trip up, I’ll definitely stop by this store. Until then, I can enjoy the online store, looking for new goodies to my wardrobe.

This jacket was really cool, right? Love the material mix, which makes it very special and unique. Oh, I actually think I will have to buy this, and I look at these biker jackets in such good quality that it is a good investment.

Do you have a great Sunday? Sunday is the best online-shopping day, and it’s so difficult to detach myself from the computer on Sundays. Hehe.

Talk later, darlings!

Annonse