Annonse

THAT GREEN

Aloohaaa ♥

Pokker ta! Jeg klarte ikke å dra meg opp fra sengen før nå nettopp, så nå sitter jeg her med øynene i kryss, mens jeg febrilsk prøver å våkne ved hjelp av flombelysning og kaffe. Det er faktisk ganske utrolig at man blir mer trøtt av å ikke stå opp tidlig, ihvertfall føles det sånn på denne fronten… For dere også?

Anyways… Jeg fikk en del spørsmål i går omkring denne superduperfreshe neglelakken jeg hadde lakket neglene mine med, så da tenkte jeg at dere skulle få ta en nærmere titt på den. Lakken er SELVFØLGELIG fra OPI, og jeg kan ikke fatte at det fortsatt er noen av dere som enda ikke har testet ut OPI’s sine lakker, for her går dere virkelig glipp av noe, eller hva Belinda? HE HE HE. Det er så deilig å ha en bestis som faktisk jobber for et av favorittmerkene, for da er det faktisk litt ekstra kjekt å blogge om produktene. YEY!

For de som lurte, så heter altså denne lakken «Gargantuan Green Grape», umulig å uttale, men FY så fin. Jeg har nå leitet litt på div. nettshopper som selger OPI, men fant den kun hos Nelly. Her ser fargen helt annerledes ut, men det er altså den samme lakken, så ikke nøl med å klikke den hjem om den skulle være velkommen inn i neglelakksamlingen. Dere finner den HER

Jeg er på vei ut av døren for å få unna noen punkter på dagens agenda, så da vil jeg bare ønske favorittene mine en helt FAB onsdag. 

Snakkes senere, fininger ♥

Annonse