Annonse

THAT HORRIBLE MOMENT WHEN . . .

Hahahahaha!

Det aller viktigste man kan gjøre når man driter seg skikkelig ut, er å snakke så mye om hendelsen at det til slutt blir så ufarlig at man ikke kan skjønne hvorfor man reagerte in the first place. Så da må jeg bare snakke litt mer om den relativt pinlige episiden som skjedde sent i går kveld, som jeg så vidt var inne på i videoen jeg publiserte tidligere i dag. 

Det skal mye til for at jeg blir pinlig berørt, men innimellom blir til og med jeg både rød i trynet og superstresset over hva jeg til tider kan være i stand til å gjøre med uhell. I går, folkens.. I går skulle jeg da bare score noen kjærestepoeng ved å sende over noen hyggelige bilder til min kjære mann, og ivrig som jeg var klarte jeg å knipse noen bilder med telefonen fra diverse vinkler. Vi vet vel alle at det å ta bilder av seg selv ikke er spesielt enkelt, og det blir veldig ofte veldig mye mindre sexy enn det man ser for seg. Hvor mange ganger har vi ikke knipset i vei med godt mot, for så å ende opp med utallig mange ubrukelige bilder og dårlig humør? Hehe, dette har i hvert fall skjedd med meg hver eneste gang jeg skal gjøre en innsats på MMS-fronten, og etter mye om og men i går kveld, endte jeg opp med tre brukbare bilder som ventet på å bli sendt videre til kjærleiken i Stavanger. Bildene var ikke av den tacky og klissnakne typen, men de var ment for D-boy og ingen andre.. 

Og så.. Og såå skjedde det noe helt uforutsett, horribelt og forferdelig.. Ivrig som jeg er, sender jeg da bildene til den første på ‘K’ i innboksen. Dennis er nemlig lagret som noe så klissete som ‘Kjæresten min’, MED et rødt hjerte bak selvfølgelig, og siden jeg trodde han var den siste jeg hadde SMS’et med, kjørte jeg på uten å nøle et øyeblikk. Tre ganger gikk jeg inn i albumet for å velge hvilke bilder som skulle få lov til å henge på som vedlegg. TRE Ganger, og alle tre gangene ble meldingen sendt til Katinka. IKKE til «Kjæresten min».. 

Det gikk ikke opp for meg med det samme, men så.. Etter syv og et halvt sekund brølte jeg ut i et gigantisk NEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIII mens jeg rev meg i håret og slo hendene mot ansiktet. Hva i alle dager hadde jeg gjort for noe??? Katinka og jeg har blitt veldig gode venner på veldig kort tid, men altså.. Å sende tre bilder av både pupper og rumpe til en du har kjent i noen måneder er på ingen måte innafor. Stakkars Katinka, tenkte jeg bare.. Haahahahah! Ikke det at det hadde vært så innafor å sende disse bildene til noen av de vennene jeg har kjent gjennom flere år, for du sender ikke nude pictures til venninnene dine.. Det gjør du bare IKKE! 

Jeg dævver, og den lynraske oppfølgermeldingen til den fine venninnen min så sånn her ut: «Å SATAN I HELVETTE JEG SENDTE FAEN MEG FEIL!!! Å HELVETTE, KATINKA!!! DEN DER SKULLE TIL «KJÆRESTEN MIN», IKKE TIL «KATINKA» OG DET ER JO LIVSFARLIG AT BEGGE BEGYNNER PÅ BOKSTAVEN K. NÅ DØR JEG.» Og så måtte jeg bare sende enda en oppfølger, riktig nok ikke i med capslock som så sånn ut: «Å herreguud nå føltes det som om jeg ble slått ned av lynet. Men så kommer jeg jo på at vi satt og så på bilder da vi var på strippeklubb, så da går det greit. Sorry for at jeg uheldigvis bombanderer deg med nakenbilder!!» Innimellon all panikken var det selvfølgelig plottet inn både ler-ser-ihjel-smileys, lyn, hjerter, ballonger og klappetegn, og jeg skal love dere at panikken fikk bein å gå på. Satan, det der var ikke greit, men takk gud for at den meldingen gikk til Katinka og ikke til min kjære far som lå rett under henne i innboksen. Den farsdagsgratulasjonen kunne brått blitt jævla lite hyggelig, nei FYSJ! 

Phuu.. Jeg har kommet meg til hektene igjen etter hendelsen, som gav både Katinka og meg en ekstremt god latter i dag morges. Les alt om hennes opplevelse av en av mine største tabber HER

Så.. Kjære venner, det er på tide å dele noen pinlige hendelser i kommentarfeltet, og her er det selvfølgelig lov til å være anonym! Ingen ting er jo mer funny enn å lese om andres flauser, så nå kjører vi på med en sånn derre oversikt over flaue episoder alá jentebladet Girls på 90-tallet. Haha, DÈT var gøy det!

SMASK, KLASK & DASK 

Annonse