Annonse

THAT VINTAGE SHIRT

Hellooooo fra balkongen ♥

Solen er på vei nedover, jeg har vært ute og knipset litt bilder, og må nå vise dere mitt siste innkjøp. Flere av dere var jo litt nysgjerrig på hva som lå i vintage-posen som var med på noen av bildene fra dagen i Altea, og her er den. Den råeste vintage flanell skjorten jeg noen gang har sett, som kommer til å bli perfekt til sene sommerkvelder og til høsten. Gjerne i kombinasjon med den nye lilla snapbacken min med leopard brem, en printet tee og en slitt denimshorts. Kul eller? 

Elsker det unike med det man kjøper i vintage butikker, og at ingen andre har den samme. Hihih! 

Nå fikk jeg akkurat servert et glass vin av fineste Jon, så nå sitter mamsen og jeg side om side og koser oss gløgg ihjel. Ikke feil med kvalitetstid med verdens fineste mamma!

Takk for engasjementet rundt forrige blogginnlegg, forresten. Elsker å kunne gi dere innlegg med litt mer dybde, og ihvertfall når tilbakemeldingene er såpass gode. Dere gir meg så uendelig mye, og det må jeg bare takke dere for. 

Nyt lørdagskvelden, hotties ♥

Annonse