Annonse

THE 7-DAY VEGAN CHALLENGE

Challenge

Jaddaaa! En av dere skjønne lesere inspirerte meg i går til å kline til med en real vegan challenge, og dette var rett og slett et fantastisk forslag. Det er jo en del slike challenger som florerer i sosiale medier disse dager, noe som er helt fantastisk. MEN, jeg tror det blir enda lettere å joine når det er jeg som står for både matplan og matlaging, fremfor en superflink kokk med sjuke skills på kjøkkenet, haha. Kan jeg klare det, kan alle klare det!

PicMonkey Image-22

Vi går i gang neste mandag (9. januar), og i løpet av uken skal jeg sørge for å sette opp en spennende meny, og i tillegg ta dere med på handlerunde via en vlogg. Da blir det superenkelt for dere å se hva som trengs før vi går i gang med challengen, og hva er vel bedre enn om jeg klarer å inspirere alle mine lesere til å være veganere i 7 dager? Kanskje det til og med føles så bra at det blir flere dager også?

Dette blir rett og slett dødsgøy – jeg gleder meg noe så vanvittig! Jeg har også opprettet et event for anledningen, sånn at det blir lettere å inspirere og engasjere, i tillegg kan jo dere laste opp egne bilder av maten dere lager, og i tillegg dele både tanker og erfaringer – HURRA!

FORMÅLET MED DENNE UTFORDRINGEN

  • Miljø: Redusere CO2-utslipp. Produksjon av kjøtt, egg og melk bidrar til enorme utslipp. Denne industrien er ansvarlig for mer CO2-utslipp enn all transport (bil, tog, fly osv) tilsammen.
  • Helse: Tilføre mer grønnsaker i kostholdet, og bli et sunnere og freshere menneske.
  • Medfølelse: Ta avstand fra den grusomme behandlingen av uskyldige dyr.
  • Mestringsfølelse: The sky is the limit – dette kan du klare!
  • Glede: Å være veganer er GØY og inspirerende, det er ikke en livsstil hvor du føler du må ofre noe, men en livsstil du får så vanvittig mye igjen for. Nyt god mat med god samvittighet.
  • Viktigst av alt: Veganism er kjærlighet!

HVORDAN FUNKER DETTE I PRAKSIS

  • Ikke noe kjøtt, fjærkre, sjømat, meieriprodukter og egg i 7 dager i strekk.
  • Delta på eventet HER om du er giret på å utfordre deg selv.
  • Følge oppskrifter jeg deler på blogg, eller på matblogger som f.eks. Veganmisjonen, Veganmannen eller Vegetarbloggen.
  • Oppfordre venner og familie til å joine.

IMG_0275

IMG_0520

IMG_0030

IMG_4635

IMG_0102

IMG_5610

IMG_4855

IMG_1825

food2

Herregud som jeg gleder meg, og jeg håper så mange som mulig ønsker å joine! Who’s with me?

Kyss og klem fra en happy bergenser, som er på plass i sjappa på Løkka frem til klokken 17.00. Whoop whoooop!

//Inspo hentet herfra

Annonse