THE BEST BREAKFAST

God morgen, solstråler ♥

Nå har Betty akkurat gått på jobb, etter en skikkelig hyggelig kosestund rundt frokostbordet, og det er så utrolig koselig å nyte en god frokost sammen med noen man er glad i. Apropos frokost, så tenkte jeg at det var på tide å tipse dere om verdens beste frokost, og jeg kan vel takke Belinda for inspirasjonen. 

Det er ikke ofte jeg kommer med noen oppskrifter eller tips i matveien, men en sjelden gang har jeg noen gode tips på lur som jeg selvfølgelig må dele med dere. Jeg går ikke opp i kalorier, og aner ikke hvor mye denne frokosten under her inneholder, MEN jeg vet at det er veldig sunt og ikke minst dødsgodt, og den kombinasjonen er jo helt fantastisk. Når man nekter å entre et treningsstudio, kan det jo ihvertfall være lurt å være bittelitt obs på hva man trøkker i trynet iløpet av en vanlig dag, sånn at man ikke går fullstendig ut av fasongen man trives med, og en frokost som dette føles så mye lettere og bedre enn tunge grovbrødskiver. 

Belinda tipset for ikke lenge siden om oste snacksen fra Snack a Jacks, og guri land som de riskakene knuller i munn. Ihvertfall med pålegg som f.eks magerost eller light philalephia, skinke, paprika, en osteskive og vårløk, og frokosten blir komplett hvis man i tillegg adder en skål med cottage cheese, mager vaniljekesam, en håndfull musli og friske blåbær. Kaffe er selvfølgelig et must, og dette tør jeg faktisk påstå er verdens beste frokost. Mmmmm!

Ser det ikke godt ut? 

Dette er ihvertfall min soleklare favoritt om dagen som jeg anbefaler alle å teste ut, og hvis dere har noen andre gode frokost tips, tar jeg disse i mot med stor takk ♥

Feiringen i går var forresten helt fantastisk, og det som var det beste med hele dagen, som jeg ikke kunne fortelle dere i går, var at Stines lillesøster og vår kjære venninne Mia, kom hjem etter halvannet år i Australia. Hun ante ingenting om at noen andre enn Stine skulle hente henne, og både hun og vi jentene som stod klar på Gardermoen med norske flagg for å ønske henne velkommen hjem, ble rørt til tårer da hun endelig kom ut gjennom sikkerhetskontrollen. Magisk øyeblikk!

Nå skal jeg hive meg dusjen, og deretter videre i kanskje årets mest spennende møte. Lover å fortelle mer om dette litt senere i dag, og frem til da må dere ha en fantastisk og sprudlende dag.

Forresten… SÅ gøy at mailboksen er fylt til randen av deres beste selfies, og i slutten av uken kommer jeg til å lage den morsomste kollasjen EVER. Alle som har sendt inn bilder er komfortabel med å havne på bloggen, sant? 

Love you all ♥

Image and video hosting by TinyPic