Annonse

THE BEST DAY OF MY LIFE

Hei mine vakre venner ♥

Jeg vet jeg har vært borte fra dere litt for lenge nå, men fy søren for et døgn jeg har lagt bak meg. Gårsdagen kunne ikke blitt mer magisk, alt gikk over all forventning, og dagen i dag har gått med til å rydde opp etter gårsdagens sinnsyke fest, gjennomgå alle vareprøver med kommentarer til leverandør, og i tillegg la kvelden i går synke inn over meg. 

Jeg svever, jeg er så sliten men ingen ord i denne verden kan beskrive lykkefølelsen jeg sitter med nå. BLÅ var fylt til randen av fantastiske mennesker i går, både familie, gode venner og herlige blogglesere, og jeg måtte konsentrere meg over å ikke begynne å hylgrine flere ganger i løpet av kvelden. Jeg var rett og slett rørt til tårer over å se at såpass mange viste sin støtte og engasjement på den trolig nok største dagen i mitt liv så langt.. Det er offisielt, det er gjort.. StyleConnection er lansert, og jeg håper klærene kommer til å falle i smak hos alle dere vidunderlige jenter der ute. 

Jeg sitter og venter på bildene fra fotografen som ble tatt i går, og mens jeg venter på å kunne spamme dere med en haug av stemningsfulle snaps, blir jeg nødt til å slenge ut dette gladbildet av jentegjengen fra i går. Disse damene her betyr så uendelig masse for meg.. De har stilt opp for meg gjennom hele prosessen, og tror dere ikke at de på toppen av det hele gav meg verdens fineste gave i går? En fotosjuuut hvor hele venninnegjengen skal ta bilder iført kolleksjonen min, og disse bildene kommer alltid til å være med meg og alltid minne meg på at jeg har verdens beste venner. Fy søren jeg er heldig!

Nei, dere? Jeg er helt satt ut og evig takknemlig for all den gode støtten og alle de fine tilbakemeldingene. Dette kommer til å bli så sinnsykt bra, og jeg gleder meg til fremtiden. 

Nå må jeg svinge meg rundt og begynne så smått å gjøre leiligheten klar til 17.mai frokost i morgen, og i kveld har Bettyen lovet å lage hjemmelaget pizza til meg.. Sånn god pizza vet dere, som jeg ALDRI klarer å lage. Gleder meg..

Flehe bilder fra festen kommer, så stay tuned, og dere? Sjekk gjerne ut intervjuet jeg gjorde med Side2 i går. Her får dere se litt av kolleksjonen og lese litt om visjonen bak det hele. 

Uendelig glad i dere ♥

Annonse