THE BEST PEELING MASK EVER

Happy Sunday, folkens! 

Hva er bedre å gjøre på en klein søndag enn å unne seg selv hjemme-spa? Selvfølgelig er hjemme-spa litt mer innafor når man har badekar, istedet for dusj, og et bad som er litt mer innbydende enn mitt. Men men, da er det bare til å gjøre det beste ut av det, og heller satse på gode produkter. 

I lang, lang tid har jeg alltid hatt lyst til å teste ut sånn svart «gugge» du smører på ansiktet, som stivner og som du deretter kan bare dra rett av. Skjønner dere hva jeg mener? En sånn deilig grisete «gugge» fikk jeg nemlig fatt i etter å ha hørt veldig mye bra om nettopp en sånn serie fra JorgObé, og herlighet for noen deilige produkter da gitt. Forrige søndag testet jeg ut både den hvite «refreshing scrub mask» og den deilige sorte «peel off mask», og jeg kunne ikke vært mer fornøyd.

Jeg ser kanskje ikke så sinnsykt fornøyd ut på bildet, men jeg prøvde faktisk å smile så bredt jeg kunne, men masken var såpass stiv at et smil var umulig å få frem. I tillegg glemte jeg tiden, og når en maske skal peeles bort etter 25 minutter, så skal den faktisk peeles bort etter 25 minutter. IKKE etter 1 time og 30 minutter, for da skal jeg love dere at den sitter rimelig godt fast. Og for å si det sånn, så har jeg faktisk fått en aldri så liten ansiktsvoksing med på kjøpet, men det trenger vi ikke å snakke så veldig mye om. Sant, vel? Hhahahahha… Det viktigse er at masken renset opp i porene, og gjorde huden min glatt og myk. Hurra!

Nei, folkens? Denne serien kan jeg anbefale på det varmeste, og hvis noen andre er interessert i å teste den ut er det bare til å klikke seg inn HER. I tillegg er det fraktfritt ved kjøp over 300NOK, så da sparer man jo litt ved kjøp av begge maskene eller to av samme. Hurraaa!

Nå er det tilbake til sofaen, kleinesøndag og masse junk. Akkurat sånn det skal være.. 

Klem i fleng ♥

//Reklamebasert innlegg