Annonse

THE BEST ROOMIE EVER

 


 

Nr 1. Indrefilét i ovnen med pikantost og paprika. Potetbåter i oven, frisk salat og soppsaus.


Nr 2. Pasta og kylling med fløte/hvitvins saus eller tomatsaus. 


Nr 3. Kyllingfilét med pikantost, innbakt i seranoskinke med potetbåter og salat. Hjemmelaget tzatsiki og  hjemmelaget hvitløksbrød.


Nr 4. Hel kylling i oven med diverse tilbehør fra retter over.

 

Hei igjen fininger!

Menyen over dumpet inn i mailboksen min tidligere i dag, sammen med teksten: «Hei vennen. I dag lager jeg middag og du kan velge mellom følgende retter». GJETT om jeg ble glad. Dere skønner det at Bettyen er sendt fra himmelen og ned til meg, for å passe på at jeg får i meg noen spenstige retter jeg aldri hadde klart å lage selv, og som ikke smaker aromat! For det er nemlig det alt jeg lager (når jeg en sjelden gang faktisk lager noe) smaker… Aromat! Anyways… I dag falt valget på nr.3. NAM! Kjenner jeg gleder meg skikkelig til middag som serveres litt senere. Nå sitter vi nemlig på café med fine Ida for å catche up over en kaffe… Koselig! 

Hygge dere masse videre, skjønninger ♥

Annonse