Annonse

THE BIG DAY!

Herregud! Nå er den store dagen her, og det var mildt sagt en smånervøs gjeng som troppet opp på H3 Arena i går for sine parkettprøver… Eller, jeg vet jo ikke om alle var nervøse, men noen av oss. Og i hvert fall undertegnede. Jeg gjorde alt feil i går. Det kunne faktisk ikke gått dårligere, og det var så forbaska kjipt å dra hjem med en følelse av å ikke få det til. Ikke for fem flate øre.

I dag får det enten briste eller bære, og jeg tror det vil bli bedre med det samme jeg får på meg både kostyme og et kilo sminke. Uansett hvordan det går i kveld, skal jeg kose rumpen av meg sammen med verdens beste gjeng!

I år blir jo alt fryktelig annerledes enn tidligere, og backstage gir deilige MGP-vibber! Her har vi fått hver vår sofa med 2 meters avstand som vi kan chille i mens vi venter, og heie på hverandre med heiarop og applaus. At vi ikke kan klemme er helt krise, men vi får overøse hverandre med kjærlighet på avstand!

Her er et lite bildedryss fra gårsdagen!

I kveld er jeg nummer 11 i rekken. 11, for søren. Det er leeenge å gå rundt og være nervøs, men da vet dere i hvert fall! Love you all!

Annonse