Annonse

THE BIG DAY

Wææææ!

Er det virkelig torsdag allerede?? Å herreguuuud, pust! Dette er så stort og uvirkelig, og i kveld smeller det. I kveld er det altså duket for den store lanseringsfesten min hvor jeg for første gang skal vise frem store deler av kolleksjonen.. Stor stas!

I kveld skal det feires og festes til solen står opp igjen i morgen tidlig, gjestene skal kose seg med alle de festlige elementene, og i går kveld stod Betty, Dennis, Mia og jeg utenfor og pakket goodiebags til den store begivenheten. Eskene med alt jeg hadde bestilt til anledningen ble nemlig levert i går, og fy fader så gøy å se egen logo på diverse produkter. Bare SE på det under her. Ojojojoj, dette er jo helt vanvittig! Wuuuhuuuuu..

Nå skal jeg fortsette på de hundre tingene som skal fikses til kvelden, og jeg har en følelse av at denne dagen kommer til å fly forbi. Jeg skal gjøre mitt aller beste for å stikke innom og si hei til dere, men skulle tiden løpe fra meg kan jeg i hvert fall love dere TIDENES mest juicy update i morgen. 

Wish me luck, Lovelies ♥

SMASK

Annonse