Annonse

THE BREAKFAST CLUB

Hei, Oslo! Hei, fininger ♥

Vi er hjemme igjen etter noen strålende dager i London, og nå sitter jeg og spiser frokost mens jeg prøver å kombinere blogging med å lese alle de herlige meldingene som har tikket inn i innboksen de siste dagene. Jeg er helt overveldet – dere er så innmari skjønne hele gjengen, og såpass mye kjærlighet på én og samme gang har jeg vel ikke opplevd tidligere. Dere er uten tvil livets mennesker! Jeg er så glad i dere, og skal som sagt prøve å få svart dere alle sammen. Dagene flyr jo bare forbi, og timeplanen resten av uken er stappfull, men til helgen… Da skal jeg sette meg ned i godstolen med en kopp te, og svare for harde livet, haha.

I går var køen mindre på «The Breakfast Club» i Shoreditch, som ligger like ved hotellet vi bodde på, enn den var på søndag. Ganske naturlig, selvfølgelig, siden søndagen er den store ut-å-spise-brunch-dagen…  Jeg ble glad, for denne plassen hadde jeg skikkelig lyst til å utforske, og jeg ble overhodet ikke skuffet. Ikke Dennis heller, for den saks skyld…

Her har de en deilig meny, og en full english breakfast, vegan style! Dennis gikk for stekte poteter, spicy tomatbønner, veggie-pølse og stekt sopp, mens jeg valgte en svær og juicy avokadotoast med chili, basilikum og et hint av sitron Mmmm! Jeg får faktisk litt vann i munnen av tanken, her jeg sitter og knasker på et nitrist knekkebrød. På tide å fylle opp kjøleskap og matskuffer? I aller høyeste grad!

Man kan til og med få veganske pannekaker her, og siden vi ble sittende såpass lenge og skravle, rakk jeg faktisk å bli sulten igjen, haha. Såpass sulten at to pannekaker med friske bær og sirup gikk ned på høykant! Dette ble definitivt en perfekt avslutning på en superdeilig morgenstund, og er det én plass jeg uansett skal tilbake til ved vår neste London-visitt, så er det denne!

Vi startet dagen med et nytt møte hos Viafree. Den lille miniserien vår har virkelig slått godt an, og det er vi så glade for. Det er så kjekt at responsen er så nydelig som den er, når vi tross alt åpner oss opp og deler det villeste som har skjedd oss så langt, med dere ♥ Er dere giret på flere episoder?

Et nytt møte venter, så nå må jeg bare svinge meg rundt. Sees senere, skjønninger!

Annonse