Annonse

THE BUTCHER’S DAUGHTER

Aloha ♥

Nå sitter jeg her på en stol og blogger som pokker, mens jeg ser utover det evige kaoset av shoppingbags og nye tilskudd til garderoben. Pay ligger i sengen og taster på telefonen, og vi er begge veldig usikre på hvordan vi skal klare å få pakket med oss alt vi har kjøpt. For å si det sånn, så hadde jeg to usle kilo å gå på da jeg sjekket inn på Gardermoen. TO kilo.. FØR jeg i det hele tatt hadde dratt kortet på TopShop. Og det er veldig mange butikker og poser siden.. Hahaha, haff! Dette kan bli sjukt spennende..

På denne turen er det to ting som har stått i fokus.. Shopping og god mat.. SIstnevnte er meningen med livet og et høydepunkt når man er ute og reiser! Jeg blir så genuint lykkelig av å prøve nye retter, og for meg betyr det å gå ut å spise ekstremt mye når jeg er ute på tur. Heldigvis er Pay akkurat som meg, og på denne turen har vi uttalt «woooow» og «mmmmmm» utallige ganger. Det er jo så mange gode spisesteder her, og takket være et tips fra en av dere, stakk vi i går innom The Butcher’s Daughter. Yummy!!! I tillegg til at maten var vidunderlig var også interiøret helt rått, og det gleder en blogger med kameraet alltid lett tilgjengelig. Denne plassen anbefales videre på det varmeste!

Friskt og herlig, eller hva? New York og alt byen har å by på.. Gotta love it!

Okei.. Da var det vel bare å begynne å pakke kofferten da.. Wish me luck! Hahahahah..

SMASK

Annonse