Annonse

THE HOT LIST 2015

God morgen ♥

Er det en god morgen? Jeg er jaggu litt usikker.. 6,5 grader og pøsregn.. Er vi ikke snart i juni? Jeg drømmer meg bort til varme destinasjoner, her jeg sitter iført en tjukk strikkegenser.. En strikkegenser som jeg forøvrig valgte å pakke bort for litt siden, sammen med resten av vinterklærene. LOL!

Apropos drømme seg bort.. Narvesen er jo et mekka for alle mulige magasiner, og her forleden tok jeg med meg «Condé Nast Traveller«.. Dette er et realt reisemagasin hvor man bl.a blir anbefalt nye spennende reisemål, og akkurat nå sitter jeg og blar meg gjennom «The Hot List 2015″, som inkluderer de beste nye hotellene i verden. Skjønner dere at jeg blir litt giret, eller?

Dette er jo nesten tortur på sånne shitty dager som dette, selvom man på den andre siden blir nødt til å trekke på smilebåndet, mens man forsvinner inn i en drømmeverden..

Take me away, sier jeg bare!

Nå skal jeg prøve å rydde opp i mailboksen før jeg skal videre i et spennende møte med Canon, som innebærer en helikoptertur over Oslo. Jeg vet ikke helt om jeg er like stoka i dag siden regnet bøtter ned, så vi får se hvordan dette utarter seg, haha. 

Ønsker dere alle en vidunderlig tirsdag. Bare tre dager til helg, haha!

LOVE YOU ALL ♥

Annonse