Annonse

THE IVY….

The Ivy…

Restauranten hvor Unaitens kjendiser som regel blir spotted, restauranten hvor de serverer verdens beste mat, restauranten hvor det florerer av kvinnfolk med de dyreste veskene, og restauranten hvor Stine og jeg koste oss med en deilig lunsj, og hvor jeg tok med med mitt bomullsnett som var en give away i et magasin jeg kjøpte på Narvesen. Jeg liker å kalle dette nettet for min nye Balenciaga. 

FOR en matopplevelse! Det beste var at vi kunne finne sangria på menyen, og jeg er rimelig sikker på at de aller fleste av dere har fått med seg at jeg ELSKER sangria. Sangria er faen meg livet, så da satt vi der da… Blant rikmannsfolk og kjente mennesker og bare, «jaddaaaa… Vi sklir jo rett inn her da, null stress», mens vi bladde opp dollar på dollar da vi fikk regningen. Litt over femhundre kroner for en lunsj tyder på en altfor fancy plass, men maten knullet i munn og vi snakker 500 well spent money! HEHE..


Her tilbragte vi altså noen timer i går, og nå går turen videre til deilige Las Vegas… Jeg kan ikke tro at vi om ikke lenge har fått på oss finstasen og mest sannsynlig spiller bort resten av pengene på BlackJack.. Guuuri land som vi gleder oss! Noen som ser frem til updates, eller? 

Skrives fra Vegas, baby!

Klask, Smask & Dask ♥

Annonse