THE LAST HAWAII

God morgen, herligheter ♥

Vi kom oss hjem til slutt etter en flott tur uten dødsfall og forsinkelser, og vi fikk til og med noen timer på øyet underveis. Depresjonen dalte over oss da vi så snøen på bakken, men alt ble brått mye bedre da vi kom hjem til en nyvasket leilighet, stearinlys, varme rundstykker og deilig pålegg. Betty gjorde nemlig velkomsten helt magisk, og på toppen av det hele kunne jeg glede meg over velkomstgave og mange gode klemmer… Åh, det var jaggu ikke så altfor ille å komme hjem allikevel, men den frokosten Dennis og jeg koser oss med nå, kan liksom ikke måle seg med frokosten på Hawaii i solfylte omgivelser. 

Vi savner varmen begge to, men samtidig skal det bli godt å komme i gang med hverdagen, så da får vi heller kose oss med minnene og bildene vi kan se tilbake på. Her er den siste stemningsrapporten fra den magiske ferien vår…


FOR en reise ♥

Etter en oppkvikkende dusj, suser vi utover til den fine mammaen min for å utveksle gode samtaler og varme klemmer. Det skal bli så godt å se henne igjen, og vi gleder oss begge to.

Hva er deres planer for dagen da? Jeg skulle til å si «det er jo freeedaaag«, og spørrre dere om hvilke planer dere hadde for helgen, men det er jo mandag for pokker… Jaja.. Måtte uken gå fort. Heheheh!

LOVE YOU ALL