Annonse

THE LAST NOVEMBER

Darlings ♥

FOR en lørdag, og FOR en respons på forrige innlegg. Takk! Når dere engasjerer dere såpass mye, og i tillegg både liker og deler, blir jeg ekstra giret på å dele mine tanker med dere. Det er så innmari deilig å se et godt engasjement med gode tilbakemeldinger og meninger, ihvertfall når jeg deler temaer og tanker jeg synes fortjener litt ekstra oppmerksomhet. 

Nå sitter Bettyen og jeg her i cribben etter en vanvittig koselig dag, som begynte på United Bakeries på Bislett. Åh, den plassen… Sååå sjarmerende og koselig, og brunchen de serverer var midt i blinken på en så herlig dag som dette.

Etter noen timer på café med skravling, dro vi ned på Julemarkedet ved BLÅ for å suge til oss enda mer julestemning, og ingenting er vel hyggeligere enn å tusle rundt på marked mens man kjenner duften av pepperkaker og vafler, hvor man samtidig kan ta en titt på all slags duppeditter og stasj som hører julen til… Enda bedre var det da jeg fant et juletre som man skulle tro var spesialdesignet for både meg og alle andre fargeklatter der ute, men jeg er nok dessverre såpass tradisjonsrik, at jeg aldri i mitt liv kunne funnet på å innføre en knallrosa jul. Nei vettu faen meg hva… Ikke i julen, SELVOM jeg EEEELSKER ROSA, og jeg må faktisk innrømme at jeg har lekt bittelitt med tanken på knallrosa julekuler og julepynt… Men bare bittelitt, altså. Det rosa får vente til tidlig vår. Heheh!

Som vanlig, slenger jeg selvfølgelig ut noen stemningsbilder fra dagens opplevelser, så mens dere tar en titt på noen lørdags-snapshots, begynner vi å gjøre oss klare til kveldens festligheter… 


Livsnytere, er vi, og veldig flinke til å kose oss. SOM jeg nyter å ha Bettyen på besøk ♥

Nyt denne siste dagen i november, vakre engler. I morgen er det 1.desember og jul for fullt…

Klem i fleng og tusenvis av slengkyss ♥

Image and video hosting by TinyPic

 

Annonse