Annonse

THE LOST PHOTOS

God kveld fra Stavanger ♥

Fra å snakke om jul, snø, julebord og julestemning, blir jeg rett og slett helt nødt til å hoppe over på noe mer solfylt og temperert. Jeg har visst en god del bilder fra USA som jeg faktisk hadde glemt at lå lagret på data’n, og disse dukket opp nå, mens jeg sitter her og veksler mellom blogging, mailboks og opprydding i arkivet. Jeg tenker jo umiddelbart at jeg MÅ vise dere disse bildene, og at man aldri i livet kan gå lei av snapshots fra UNAAITEEN. Jeg håper ikke at jeg er alene om denne tanken, og at dere er klare for to nye feelgood innlegg fra USA.

Resten av bildene får dere se i morgen, og en samlet USA guide kan dere glede dere til i slutten av uken. En roadtrip til Cali anbefales som nevnt tidligere på det aller varmeste, og reisemålet passer like bra for en jentegjeng som for kjærestepar. Hadde lett gått hånd i hånd med Dennis på Santa Monica Beach, for å si det sånn… Hehehe!


FOR en fantastisk destinasjon, og jeg skal love dere at jeg ikke har besøkt Cali og Nevada for siste gang. Og så MÅ jeg jo faktisk ta en revansje i Vegas, og vinne tilbake alt jeg tapte. MOhahahahah!

Dennis er på jobb i kveld, og jeg sitter alene i cribben og jobber. Guri land så mye jeg har å gjøre om dagen, men sånn er det jo som regel når man kommer hjem fra ferie, og jeg klager ikke. Elsker å ha masse å henge fingrene i, spesielt når det er så mye spennende på agendaen. Hurraaa!

Nattinatt når dere kommer så langt.

LOVE YA ♥ 

Image and video hosting by TinyPic

Annonse