Annonse

THE LOVE OF MY LIFE

Kjærligheten min ♥

Innimellom må jeg bare være litt crazy dog lady, og gi litt ekstra oppmerksomhet til den lille vofsen min, som jeg elsker høyere enn himmelen. På dager som det her, når det plutselig skjer noe som fører til en uventet visitt hos dyrlegen, kjenner jeg litt ekstra på hvor mye den lille rakkeren betyr for meg. Han sprer så mye glede og tilfører så ekstremt mye positivt i livet mitt, og er faktisk den eneste som får meg til å glemme alt, om det flyter litt over med både tanker og gjøremål.

Når han ser på meg, finner roen i fanget mitt, eller hopper rundt i ring fordi han er så glad, er jeg på mitt aller lykkeligste, og jeg gruer meg som pokker til dagen hvor han ikke er her mer. 

Hunder ass..

Menneskets beste venn – det er det ingen tvil om. Noen ganger kan jeg ikke fatte hvorfor vi går til anskaffelse av slike skjønne bamser, rett og slett fordi den sorgen man sitter igjen med når de takker for seg er helt uutholdelig. De av dere som har opplevd dette vet hva jeg snakker om, fy fader det gjør vondt, men fy fader så mye man får tilbake. Et liv uten en hund er et liv uten mening!! Haha, nå MÅ jeg gi meg.. Nå blir jeg helt flau!

Okei.. Sånn. Ferdig! Så da avslutter vi med enda et bilde av en litt pjusk Fokus ♥ Satser på at han er back on track i morgen. 

Nyt resten av mandagen, darlings. For min del blir det såffan med han her. Beste mandagsdaten ever!

Love you all ♥

Annonse