Annonse

@ THE OFFICE

Hei skjønningene mine!

I dag var en sånn dag det virkelig var godt å komme seg på jobb. Komme seg skikkelig i sving igjen, og konsentrere seg om alt annet enn privatliv. Mange lurer på hva jeg jobber med, og det kan jeg selvfølgelig svare på… Jeg jobber i Chills AS, hvor vi blant annet hjelper bedrifter til suksess på sosiale medier. Rollen min er selger, og salgsyrket er noe jeg har erfaring fra tidligere. Det er mange som også lurer på hva jeg har jobbet med opp gjennom årene og hvordan jeg har kommet dit jeg er i dag. Mht. at dette faktisk har vært en lang reise, tenker jeg å skrive et eget innlegg om nettopp dette.

Nå sitter vi på vårt midlertidige kontor i Drammen, og har spennende prosjekter på gang når det kommer til det nye kontoret. Vi kommer uansett til å holde oss her i elvebyen, og stortrives på jobb. Et godt arbeidsmiljø er alfa omega for maksimal trivsel på en arbeidsplass, og her kunne vi faktisk ikke fått det bedre. Alltid hyggelig på jobb med Trine, Belinda, Ida og Kathrine.

Mamma og min stefar er i Oslo, så etter jobb blir det familiemiddag… Kooos! Alltid like godt med kvalitetstid med familien!

Alright… Back to work…

Suss og klem

Annonse