Annonse

THE ONE WITH THE SEX TOYS

God morgen, mohahha, og UNNSKYLD!

Dere skulle bare visst hvor inn i satans frustrert vi var i går, og da vi så at episoden bare brukte lenger og lenger tid på å lastes opp, og det til slutt stod 6 timer på skjermen, nei DA måtte vi bare kaste in håndkle, komme oss hjem fra officen til Belinda, og bare legge beina høyt og hodet kaldt. Vi var så stresset og forbanna om hverandre, men endelig folkens… ENDELIG er episoden her!

Vi brukte ettermiddagen i går på å le oss skakk ihjel, bli litt småsvett i luggen, og ikke minst glede oss over at vi i samarbeid med Nytelse.no har klart å mekke sammen TIDENES beste Snikk Snakk episode. Det mener ihvertfall vi, og forhåpentligvis kan denne episoden ta knekken på alle tabuene rundt sexleketøy og sengegymnastikk generelt, både med mannen og med seg selv, både med og uten sexleketøy.

Jeg mener bestemt at de aller fleste nordmenn er for straighte og for pinglete til å si ting som de er, men heldigvis finnes det blandt annet to kvinnfolk uten filter, som kan ta på seg oppgaven å sette ord på det som til tider kan virke litt vanskelig å få seg selv til å si høyt. Det skal være lov til å kose seg, det skal være lov til å være litt direkte, og folkens? Vi lever tross alt ikke i nittenhundrede-og-steinøks. Punktum!

La oss bare gå rett på sak, eller hva, herligheter? 

ENJOY og snurr film ♥

SNIKK SNAKK – The One With The Sextoys from Snikk Snakk on Vimeo.

Phuuuu! Vel overstått, og nå er vi begge ekstremt spent på tilbakemeldingene. Er dette noe som var litt ekstra gøy og som frister til gjentagelse? 

Klask, Smask & Dask ♥ 

Image and video hosting by TinyPic

Annonse