Annonse

THE PAPER FACTORY HOTEL

Alright.. 

Det er så forbanna på tide å komme med en hotellanbefaling i New York, siden det tross alt er en evighet vi var der. Dette er forresten IKKE et betalt reklameinnlegg, men et innlegg jeg skriver fordi jeg har lyst, og fordi jeg helt innerst i hjerteroten ønsker å gi dette magiske hotellet mine aller varmeste anbefalinger. Sånn, da er både dere og forbrukerrådet informert om dette allerede i STARTEN av innlegget som er lovpålagt, siden de ikke tror at vi mennesker er smarte nok til å ikke la oss påvirke av reklamen hvis det ikke står opplyst. Jeeez! Snakk om barnehageopplegg, men anyways..

Jeg nevnte for dere at vi bodde på Paper Factory Hotel, sant? Et fabelaktig hotell i Queens, og denne bydelen står faktisk på 1.plass over de mest undervurderte stedene i verden. Sjukt? SJUKT! Etterfulgt av Bergen, faktisk. HURRA! Queens er superhyggelig, urbant og en 12 minutters taxitur unna Manhatten. Jeg kunne aldri tenke meg å bo noen andre steder enn nettopp her på denne deilige NY turen. 

Paper Factory Hotel er som dere sikkert forstår en gammel papirfabrikk, og her består interiøret i hovedsak av gjenbruk. Ingen rom er like, treverket varierer, møbler er hentet fra alle verdens hjørner, og jeg har aldri i hele mitt liv opplevd et såpass spennende og unikt hotel. I tillegg til at det ser helt uvirkelig vidunderlig ut, er personalet det som gjør hotellopplevelsen ekstra magisk. Man føler seg ivaretatt, man føler seg hjemme, man føler at personalet er der KUN for deg, og du blir rett og slett trist av å reise hjem. Personalet gjør sitt ytterste for å dele sine beste tips med sine gjester, for å booke både restaurantbesøk og transport, og man vil egentlig bare klemme hele gjengen flat ved hver eneste forbipassering. Dette er et hotell i særklasse!

Er det ikke AMAZING???

Når det kommer til priser så synes jeg at disse er helt innafor. Betty og jeg betalte 8.000 kroner totalt for 7 netter, noe jeg mener er en god pris for et såpass fresht hotell med en betjening som yter den aller beste service. Vi var opptatt av å finne noe unikt, og det gjorde vi virkelig. De andre aktuelle hotellene vi fant var også mye dyrere, så mye som rundt 10.000 kroner dyere, og kunne ikke sammenlignes med denne herligheten her. Skal du til New York blir du rett og slett helt nødt til å sjekke inn her.

Ellers har det mest sinnsyke været ankommet Oslo i dag, og jeg tror faktisk at lynet slo ned i bakgården her i sted. HAHA! Superskummelt men sattaaan så gøy med litt action, og skal jeg være helt ærlig er det faktisk skikkelig digg med en kraftig og real regnbyge. Nå spørs det bare om Bettyen og jeg klarer å komme oss gjennom flommen til nærmeste resaturant, for nå er vi innesperret og dødssulten. HAHA!

Håper dere har en herlig torsdag, darlings ♥

SMASK

Annonse