THE PERFECT ACCESSORY

Hei igjen flotte mennesker. 

Blir rett og slett bare nødt til å dele dette bildet med dere, som jeg tok da vi var ute og feiret bursdagen til Stine på mandag. Dette er altså Mia sin herlige og inspirerende hånd, og hun er råflink når det kommer til bruken av accessories. Elsker måten hun har kombinert disse tre forskjellige ringene på, og ringene med ordene; hope, luck, peace og love er jo bare så fine. Slikt tilbehør er absolutt noe å være på utkikk etter neste gang dere er på shopping. Regner med at sannsynligheten for å få fatt i nettopp slike ringer, er større hvis man saumfarer diverse nettbutikker eller eBay. LOVE IT!

Har dere en fin dag ellers? Jeg er så stressert som jeg aldri før har vært. Jeg har så altfor mye på agendaen, og kommer jo for pokker aldri i mål… Jaja… På med et smil og frem med kaffekoppen, så blir det nok bra. Hehe.

Løøøv

//Bilde er tatt med mitt elskede Canon. Les mer HER