Annonse

THE PERFECT BASIC

Det er freeedaaaag, og hvor forbanna deilig er ikke det? 

Beste dagen i uken, og morgentimene tilbringer jeg hjemme foran dataen… Kommer vel ikke akkurat som et sjokk, og nå er mailboksen ryddet og i tillegg har jeg klikket hjem den perfekte basic. Jeg tenkte at jeg var nødt til å vise dere denne supre t-shirten til en liten femtilapp, og når man får den perfekte basicen til en sååå billig penge er det gøy å shoppe. 

Denne t-shirten blir perfekt til hverdags men også til fest, gjerne i kombinasjon med et skjørt eller en åletrang jeans, masse accessories og noen knallrøde lepper. Hell yeah… Trenger ikke være komplisert å kle seg opp til party når man har noen lure basic topper liggende. 

Var de ikke fine? 

Ellers er jeg i skikkelig fredagsmodus i dag, og jeg gleder meg max til å ta fatt på helgen som skal nytes med deilig vin og enda deiligere venninner, men før jeg tar helt helg skal jeg kåre både månedens leser og vinnerne av både Acne skjerf, samt valgfritt produkt fra Daniel Franck. Vinnerne annonseres på Facebooksiden min HER iløpet av dagen og ikke her på bloggen, så følg med for å se om nettopp du stikker av med seieren. Hurraaaaaa!

Ha en deilig dag så lenge, så snakkes vi igjen om ikke lenge. 

Smask, Klask & Dask ♥

Annonse