Annonse

THE PERFECT BIKINI

 

Hei fininger. 

Jeg har akkurat stått opp… Egentlig altfor tidlig, siden klokken bare er åtte på morgenkvisten, meeen… Jeg har jo sovet så lenge nå, og så er det jo fint å komme seg i gang med nok en deilig dag, og etterpå skal vi møte Morten til frokost og en et par kopper kaffe. Herlig! 

Men dere? Jeg har fått så mange spørsmål om hvor jeg har kjøpt bikinien jeg hadde på meg på bildet ved bassenget, så derfor tenkte jeg rett og slett å legge denne ut i et eget innlegg, og ved å trykke på overdel- og underdel, kommer dere rett til nettshoppen. Jeg digger denne bikinien over alt. Mest fordi baksiden av trusen er så fin, og litt smalere enn vanlig… Så slipper man «bestemor-rumpe» og et altfor stygt skille… Skiller er jo ikke fint uansett hvordan man vrir og vender på det, og en kritthvit bakdel, er jo ikke noe å rope hurra for.. Hahahh! 

 

Fargekombinasjonen er også helt perfekt, men en liten minus, er at den er ekstremt liten i størrelsen… Så skulle dette være bikinien for deg, vil jeg derfor anbefale å gå opp en eller to størrelser. Juubiiiii.

Har dere hatt en fin dag i dag da? Jeg ser jo at noen har hatt sol, og enkelte har til og med skrevet at gradestokken har vist elleve varme. SÅ deilig! Da er jo våren virkelig på vei, og det kan vi like… Det hadde jo også vært himmelsk med sol til påske, så la oss krysse fingrene.

Jeg hiver meg i dusjen, så da skrives vi litt etterpå. 

LOVE LOVE ♥

Annonse