Annonse

THE PERFECT CAMERA BAG

Hei igjen, snøengler ♥

GJETT hvem som har fylt opp bilen med jul, og GJETT hvem som nesten ikke klarer å  vente til å komme hjem for å begynne så smått å stelle i stand… Det er MEG! I dag har jeg altså saumfart både KID, helvetesIKEA, OG Plantasjen, og det er jo bare så vanvittig mye fint ute i butikkene nå. Jippiiii for meg, ikke fullt så jippiiii for lommeboken. *kremt*

Før jeg drar hjem, skal Belinda og jeg redigere kveldens Snikk Snakk episode, som dere by the way MÅ få med dere, men aller først blir jeg helt nødt til å vise dere TIDENES fresheste kameraveske fra Black Lily, som nå huser mitt nye Canon EOS 100D. Jeg har nemlig vært på jakt etter en sånn veske i en evighet, og jeg har frem til nå oppbevart kameraene mine i diverse luer, oppi vesken. Jaddaaa… Ikke den fresheste og mest trendy løsningen, for å si det sånn, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med min nye investering. 
Sant den var helt rå? 

Denne er virkelig helt perfekt for alle oss bloggfitter f.eks, som har kameraet med seg over aaaalt! Hurramegrundt sier jeg bare, og er dere like giret som meg, kan kameravesken klikkes hjem HERFRA

Alright, jeg får gå tilbake til redigering og Belinda, og SÅ snakkek vi senere. 

Løøøv ♥

Image and video hosting by TinyPic

Annonse