Annonse

THE PERFECT COMBINATION

Hei og hopp alle sammen ♥

Jeg bestemte meg for å sove litt lenge i dag, jeg.. Eller det var helt frem til jeg ble nedringt av et nummer som har ringt opptil flere ganger hver dag i snart TO uker. Når jeg søker det opp får står det at nummeret er brukt i forbindelse med telefonsalg eller noe i den duren der, og hva er greien med å ringe typ 4 ganger på rad??? Når jeg ikke tar telefonen etter den andre oppringingen betyr det vel strengt tatt at jeg ikke er tilgjengelig, og sånne ting kan irritere meg grønn. Jeg synes det er så forbanna respektløst å ringe ned folk på den måten, og i morges snappet det helt for meg..

«JAAA, hva i helvette er det som er så viktig at du må ringe meg FIRE GANGER PÅ RAD!!! FORSTÅR DU IKKE AT JEG IKKE ER TILGJENGELIG?????» HE HE.. Det er ok, sant? Jeg var jo morgengretten. Og trøtt. Og sur. Og sammen utgjør det en sjuukt forbanna bergenser. 

Nå er jeg blid igjen.. Og så bestilte jeg like så greit flybilletter til Stavanger på torsdag. Loner-påske i byen er nemlig ikke så innafor som jeg så for meg, haha, så nå blir det date nights og øl i solveggen i Stavanger til helgen. Stas!

Og så har jeg et outfit til dere.. Et superfunky og deilig outfit med en kombinasjon av skater skirt og college genser – the perfect combo spør du meg!

Skjørt fra StyleConnection HER // Vintage genser kjøpt i London // Knallrød OPI lakk HER // Sneakers fra Nike HER // Sokker fra StyleConnection HER // Spike Bracelet fra StyleConnection – Dark Silver HER Silver HER // Snapback fra Karl Alley HER

Nå skal jeg betale regninger.. En hel haug som har ligget og formert seg i postkassen. Hva er liksom greien med det egentlig? At regningene aldri kommer alene? Jeg blir jo helt deprimert av bunken som ligger foran meg nå, så derfor skal jeg steike en hel pakke med bacon som jeg kan nyte mens jeg ser at pengene flyr ut av kontoen min! Bacon gir garantert humøret en opptur, haha!

Ha en deilig dag, darlings ♥

KJØSS

//Photos by Ane Swan

Annonse