Annonse

THE PERFECT CURE

To any hangover, er bacon..

Masse, masse bacon, egg og tomatbønner. LIVET! 

Jeg bare forsvant etter klokken ti i går, jeg.. Sorry.. Lørdagen fløy fra meg i et lynraskt tempo, og før jeg visste ordet av det var jeg på vei i bursdag. En halv time forsinket selvfølgelig. Jeg er alltid forsinket. Alltid sent ute – det slår ikke feil! Jeg kom meg frem til slutt, og hos Ida var cribben fylt opp av feststemte mennesker. FOR en kveld.. Jeg prøvde å holde dere litt oppdatert på snap i går, men jeg tror ikke jeg gjorde veldig god jobb akkurat, haha. 

Nå står jeg her på kjøkkenet og steiker egg og bacon. Dennis var så skjønn å gå bort å handle i sted, sånn at jeg kunne ligge strak ut litt lenger. Sengen har en tendens til å bli ens bestevenn dagen derpå, men nå er jeg på beina igjen. Solen skinner, altandøren står på vidt gap, Dennis spiller FIFA, og søndagen er akkurat sånn den skal være – lat og deilig.

Gårsdagens colorstrology kommer senere, og det gjør dagens også. Nå må jeg bare få i meg frokost, og så sees vi litt etterpå ♥

Fortell om i går da.. Var det flere som var ute og danset?

SMASK

Annonse