THE PERFECT DENIM SHIRT

Aloha beauties ♥

Det er søndag, og i dag har jeg tatt total styring her i cribben til Dennis. Noen ganger får jeg helt rydde-dilla, jeg minner om Monica i Friends, og svinger meg rundt med både mopp og vaskeklut. Mannfolk er vel ikke akkurat de som kan skryte på seg de beste rydde egenskapene, så i dag plasserte jeg Dennis i sofaen, mens jeg kastet 50% av klesskapet hans, ryddet og vasket. Mannfolk, dere… Hva er egentlig greien med å ta vare på klær fra nitten-pil-og-bue, BARE fordi plaggene kostet en formue, og fordi de var kul på den tiden?? Jeg forstår det bare ikke, og Dennis hadde null stemmerett mens jeg styrte på med mitt. Nå er han noen klær fattigere, en god del skap-plass rikere, og leiligheten har vel aldri sett så bra ut. Overflate-vasking er nok det de aller fleste mannfolk er flinkest til, og jeg tror seriøst ikke at de har evne til å se hva som egentlig bør vaskes. Hehe!

Nå tar jeg en velfortjent pause foran mac’en, surfer litt på netter på jakt etter nye tilskudd til garderoben, og har selvfølgelig funnet den perfekte denimskjorten jeg bare MÅ ha. Det er mye jeg bare MÅ ha, men det er greit, sant? Denimskjorter får jeg aldri nok av, denne her hadde den perfekte fargen og fasongen, og er nå klikket hjem til meg. YEY!

Denne blir superfresh i kombinasjon med en lys denim shorts og hvite Converse til svale sommerkvelder. Dere finner den HER

Ellers skal vi om ikke så lenge ut å spise en bedre og sen frokost, på en av de herlige spisestedene de har her i byen. I morgen kjører vi til Oslo, og på tirsdag setter vi kursen mot varmere strøk. Herreguuud som vi gleder oss!

Har dere en fin søndag, vakre lesere? 

Klem i fleng ♥