Annonse

THE PERFECT DRESS?

Nå begynner jeg å få litt panikk… I september skal jeg i bryllup til min kjære venninne, Selinn, og bryllupet finner sted i Tyrkia. Jeg er alltid litt seint ute med å finne ut hva jeg skal ta på meg, men nå nærmer bryllupet seg med stormskritt, og jeg har fortsatt ikke funnet «THE DRESS». Kjolen som bare er helt riktig på alle mulige måter til en slik nydelig anledning! Denne fra Chicy er den beste jeg har funnet hittil. Den er lekker men samtidig avslappet, ikke for stivpyntet og perfekt til syden-bryllup. Dyp utringing i ryggen er et must, så at denne kjolen har nettopp det, gjør den egentlig bare enda mer midt i blinken… 

Før jeg bestiller tenkte jeg å forhøre meg med dere herlige lesere, om dere vet om flere nettsider som selger nettopp slike vakre kjoler til flotte anledninger… Jeg vet egentlig akkurat hva jeg er på jakt etter, men da kjoler er noe jeg mer eller mindre aldri bestiller, er oversikten over nettbutikker som selger slikt ikke helt til å stole på. Hehe! Tips taes imot med stooor takk ♥

 

Love Love

Annonse