Annonse

THE PERFECT GIFT FOR A CUTE GIRL…

Hei igjen sweethearts ♥

Jeg befinner meg i det litt sukkersøte pastell-hjørnet i dag, og tenke å vise dere siste tilskudd til garderoben, som dumpet ned i postkassen min for noen dager siden. Dette er riktignok ikke tilskudd til min egen garderobe, men til en supersøt venninne, som nå befinner seg på en plass uten internett, og som heldigvis ikke får snusen i hva hun snart skal få i gave. Flaks!

Flere av dere kommer jo faktisk både titt og ofte med spørsmål om hva man kan kjøpe til venninner som har bursdag eller som fortjener en aldri så liten oppmerksomhet, så da passer jo dette innlegget egentlig ganske så bra. Det viktigste er jo ikke hva gaven koster, men at det ligger en tanke bak, og at gaven står i stil til personen som skal få den. Venninnen min som skal få disse godsakene her er litt snuppete i stilen, men har allikevel sansen for det litt rocka. Derfor passer et skull-armbånd perfekt, i tillegg til denimskjorte med søte detaljer. Et abonnement på magasin er alltid hyggelig å gi bort, for da får jo faktisk bursdagsbarnet både abo-gave samt en liten overraskelse i posten én gang i måneden over en lengre periode, og det er jo bare kjempehyggelig i seg selv. Er det ikke? 

Produktene er fra SheInside, denimskjorte HER og armbånd HER! Abonnement på ELLE kan bestilles HER for de som lurer ♥

I tillegg er jeg nazi på at alt skal matche til en viss grad, spesielt når det gjelder innpakningen, så jeg er en av dem som alltid kjøper eget papir og bånd sånn at jeg selv kan pakke inn. Kortet må også stå i stil, og ingenting er jo kjekkere enn å gi bort noe du har lagt ned litt energi og omtanke i. Hehe, jeg er kanskje litt rar når det kommer til akkurat det her, og bare vent til challengen med «ting jeg er fullstendig nazi på»! Da skal jeg love dere en side av meg, som kanskje vil komme som et lite sjokk på enkelte. Hahahah!

Nå skal det ryddes og vaskes før en date med jentene litt senere, og om ikke sånn altfor lenge kan dere vente dere en ny kåring månedens leser. Whoop Whooooop!

SMASK ♥

Annonse