Annonse

THE PERFECT GIFT FOR HER & HIM

God morgen ♥

Baaaah, mandag! Blåmandag much, og siden jeg i går kveld valgte sofa fremfor å rydde bort sporene etter fest, hadde jeg i dag gleden av å stå opp til et evig rot. Å mekke et rundstykke med leverpostei blant pinnekjøttrester, tomme ølbokser og alkohol som fortsatt ligger i bunnen av glassene er ikke særlig digg, men nok en gang kan jeg ikke gjøre annet enn å smile meg gjennom den ufreshe frokosten. Den lørdagen kommer jeg til å leve lenge på, og det er bildene fra julebordet et evig bevis på. Hurra!

Men dere? NI dager til jul, for pokker? NI? Hva skjedde? Haha! Selvom jeg ikke har begynt å tenke på julegaver blir jeg ikke stresset.. Vel, litt stresset da tiden går altfor fort og fordi jeg ikke får gjort alt jeg skal gjøre, men julaften kommer når den kommer, og julegavene tar jeg meg av litt nærmere helgen. Aller helst shopper jeg gavene på lille julaften. Null folk, null stress.. Love it! MEN, skal man handle på nett bør jo dette gjøres et par dager før den 23. desember. Jeg har kommet med en del julegavetips gjennom november og desember, men er det én gave som aldri slår feil og som faktisk fortjener et eget innlegg, så er det klokken.

En fresh klokke blir alle glad for, både kvinnfolk og mannfolk, og en klokke er en av de tingene jeg ser på som den perfekte kjærestegaven. Dennis fikk klokke av meg i fjor, og han ble SÅ glad. I tillegg til at det er praktisk er det stilig, og menn blir faktisk litt ekstra sexy med en skikkelig manneklokke rundt håndlegget. Er dere ikke enig? Hehe.

Under her er noen klokketips til både gutter og jenter, som garantert vil falle i smak!

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER

12. HER 13. HER 14. HER 15. HER 16. HER

Nå må jeg rydde og vaske før et møte i tolvtiden, så da vil jeg bare ønske dere en vidunderlig dag så lenge, så skravles vi litt senere. Kjempeglad i dere, skjønninger! Takk for at dere er så himla fine ♥

Stor god klem til dere alle 

 

   

Annonse