Annonse

THE PERFECT GREY COAT

God ettermiddag, fininger ♥

Jeg har fått unna litt mer siden sist. Blant annet å betale alle de altfor kjipe regningene, og i tillegg tråkke i en hundedrit da jeg skulle ta disse bildene. Jada, plutselig stod jeg der… Midt oppi driten, bokstavelig talt, mens jeg knipset i vei. Nabone mine må jo tror at jeg har røykt noe jeg ikke burde røyke, siden jeg titt og ofte tusler rundt i bakgården med et nytt produkt i den ene hånden og kamera i den andre. The story of my life, kan vi vel si…

Nå står skoene mine utenfor, der tror jeg de bare får bli stående en stund, og jeg sitter as we speak på plassen min ved kjøkkenbordet og blogger. Jeg er stappmett etter en grisete omelett laget av tre egg og en hel pakke bacon, for bacon er jo LIVET. Omeletten ble toppet med ost og selvfølgelig gastromat, for det krydderet der er det beste i hele verden, og stiller liksom i samme liga som bacon, ost, rosa, kaffe, og denne kåpen her. 

SE på den da! Finere kåpe finnes faktisk ikke, og denne er selvfølgelig fra Urban. (Her) for de som skulle få lyst til å klikke den rett hjem!

Nå skal jeg straks begynne å gjøre meg klar, for om ikke lenge skal jeg endelig møte min kjææære Belinda og i kveld skal vi ta igjen tapt kvalitetstid. Gleder meg SÅNN til å se henne, skravle, sladre, og bare hygge i godt selskap!

Hva skal dere i kveld da, folkens? Har dere noen koselige planer?

LOVE YOU ALL ♥ 

Annonse