Annonse

THE PERFECT HOODIE

Hei igjen, fininger ♥

Nå ligger vi strak ut i sengen etter en deilig lunch og noen drinker for å reparere etter gårsdagen, og har i tillegg tatt farvel med min to av mine fine bergenservenninner og resten deres reisefølge. Herreguuud så trist det er når folk man koser seg gløgg ihjel med drar hjem, og jeg tror nok at de heller ville bli værende her i Spania enn å dra hjem igjen til Norge. Det er jo så sinnsykt kjipt når ting tar slutt, og da spesielt ferie. Ferie er jo LIVET!

Mens jeg ligger her og kular’an helt, tenkte jeg å komme med et lite tips til dere. Jeg er jo skikkelig fan av å bruke en denimvest utenpå en hoodie når dagene blir litt kjøligere, og en grå hoodie er virkelig et must i garderoben. Jeg fikk med meg en hoodie fra Junkyard før jeg dro, og denne er virkelig midt i blinken, både når det gjelder shape, kvalitet og ikke minst når det kommer til prisen. Flere av dere har spurt meg om hvor man kan få tak i nettopp den perfekte grå hoodien, og denne finner dere HER.


Om ikke så lenge blir det faktisk en aldri så liten shoppingrunde på oss, og jeg håper på å komme hjem med noen shoppingbags med deilig innhold, og nå kom jeg faktisk på at jeg enda ikke har vist dere tidenes RÅESTE Nike Air Max som ble med meg hjem for noen dager siden. Gled dere til jeg legger dem ut på bloggen, sier jeg bare, for det der er virkelig en fest av noen sko. Juuuubiiiii! 

Ellers da? Har dere en fin lørdag?

Talk later, darlings ♥

Annonse