Annonse

THE PERFECT MAXI

Aloohaaa ♥

Jeg sitter fortsatt i sofaen, men skal om ikke lenge komme meg ut og bort på Bunnpris for å handle inn snacks til kvelden. Det er søndag, det er dagen derpå, og det krever noen helsikens mengder med kalorier, så mens jeg går ut for å shoppe, kan jo dere ta en titt på den perfekte maxi kjolen jeg fant til en fin pris på H&M. Jeg drømmer om sommer og evig solskinn, og en maxikjole er alltid et must på late sommerkvelder i kombinasjon med denim og fargerike armbånd. 

Den grå kjolen er klikket hjem, og jeg gleder meg til å bruke denne når sommeren setter i gang for fullt!


Dere finner den HER

Fin eller hva? Jeg synes den er så perfekt avslappet og chill, og det var ingen tvil om at denne måtte legges rett i handlekurven med det samme den poppet opp på skjermen. Jippii!

Hvordan behandler denne søndagen dere så langt da? Og er det forresten noen av dere som har forslag til en skikkelig kaloriRIK og grisete søndagsmiddag? MOhahahah. 

LOVE YOU ♥

Annonse