Annonse

THE PERFECT ORGANIZER

Helloooo everybody ♥

Jeg er godt på vei mot Stavanger, og må jo selvfølgelig slenge ut et innlegg mens jeg suser nedover. FY så genialt at man kan dele internett fra telefonen, så nå sitter jeg i bilen, ett eller annet sted langs E18, stapper i meg den ene grillpølsen etter den andre, og skriver for harde livet. 

På veien nedover kom jeg nemlig på at jeg hadde glemt å tipse dere om sånn ca det mest geniale i hele verden, nemlig Cosmetic Organizer. Makan for noen geniale produkter, og disse hjelper meg faktisk til å holde en viss orden i alt rotet. I tillegg er det så fresht å ha fargerikt tilbehør, sminke og andre deilige produkter, synlig på badet, ihvertfall når man lagrer det i fine plexi-bokser som det her. 

Smart sant? 

Dere finner disse hos Makestyle. Den store boksen med skuffer HER, den lille til q-tips HER, og mellomstore med tre rom HER, og de har også enda flere varianter som passer til alle og enhver. Jeg har også sikret meg både smykketre samt enda en smykkeorganisator, og disse skal jeg vise til dere litt senere. 

Jeg får suse videre, sånn at jeg ikke kommer frem så altfor sent i kveld. Nyt dagen så lenge, så skrives vi!

SMASK ♥

Annonse