Annonse

THE PERFECT SWEATER

Folkens, det er freeedaaag!

Den beste dagen i uken, og i dag har solen kommet tilbake til oss her i hovedstaden. Den skinner fra knallblå himmel, og gradene er ikke så aller verst. Can you believe it? Herlighet så deilig, og nå inntar jeg faktisk pallplassering i NM i å snakke om været. Unnskyld! Jeg lover å skjerpe meg, for denne bloggen her består jo kun av tankene mine rundt det forbanna været. Hahahah!

Betty har akkurat dratt på jobb etter en superhyggelig morgenstund, så nå sitter jeg her alene og mixer jobb med litt nettshopping. Jeg har lenge vært på jakt etter den perfekte grå sweaten, og i dag fant jeg den. Cool eller? Denne herligheten til sjarmerende 150 kroner er altså klikket hjem, så nå håper jeg den ankommer posten så snart som mulig. YEY!

 

Dere finner den HER

Denne dagen skal nytes til det fulle, og nå skal jeg ha en aldri så liten FacTime date med Dennis, før jeg går i gang med regnskapet. BLÆH!

Har dere det fint i dag, skjønninger? 

LOVE YOU ALL ♥ 

Annonse