Annonse

THE RAGGED PRIEST

It’s all about the studs, både nå og til høsten… Skal noen av dere innom TopShop i nærmeste fremtid, vær på utkikk etter The Ragged Priest. Fy fader så mange fantastiske styles, og de fleste med de råeste studsene. Har forelsket meg i alle shortsene og jakkene, og skal uansett gå til innkjøp av en av delene…

Nå føler jeg meg bedre og har hatt energi til å gå igjennom de siste eskene med ting fra back in the days… Mye som skal gjennomgåes før huset selges, og for å si det sånn, så var det mange fine minner som ble vekket til live da jeg fant alt fra min første BH, til russedrakten min. Holder på med en bildeserie fra mine funn, som jeg skal vise dere iløpet av helgen…

Nå skal jeg nyte siste kvelden i Bergen med den fine familien min, så da må dere ha en fantastisk kveld, så blogges vi i morgen.

Love you all, sweethearts!

Annonse