Annonse

THE ROAD SO FAR…

//Lokal tid: 00.59 

Hallaisen 

Søndag allerede, og bare TRE dager til hjemreise. Tanken på at vi snart skal forlate dette paradiset gjør vondt i hjertet, men så skal det jo bli litt godt å komme hjem også.. Vi har en splitter ny leilighet som venter på oss, som vi enda ikke har blitt skikkelig godt kjent med. I tillegg venter jo både familie og venner der hjemme, som vi gleder oss til å klemme på. 

I dagens YouTube-snutt oppsummerer vi de så inn i granskauen fine ukene våre her i California og Nevada, og vi håper dere er like begeistret for denne stemningsvideoen som oss. Da vi satt og redigerte, gikk det opp for meg at vi har filmet altfor lite, men jeg synes likevel at de klippene vi har fått med oss underveis, beskriver hvor fint vi har hatt det. Jeg lengter tilbake allerede, og det før jeg i det hele tatt har dratt herfra, haha!

Enjoy!

 

Åh!

FOR en måned.. Dette er uten tvil den beste september-måneden EVER, og et av de soleklare høydepunktene var selvfølgelig gjenforeningen med Belinda. Hun er en av de aller beste menneskene jeg kjenner, og heldigvis får jeg se henne igjen allerede på mandag. Vi drar nemlig tilbake til San Marcos på en aldri så liten overnatting, før vi reiser tilbake til LA, og deretter hjemover til Norge. 

Tenk at måneden er over om bare noen få strakser.. Det er helt ubegripelig!

Sees senere, fininger.. Jeg er så glad i dere 

Annonse