Annonse

THE SKULL SPEAKER

Heisann, vakre lesere ♥

Deilig å se at forrige innlegg kunne være til inspirasjon og motivasjon for flere av dere. Det gleder meg, selvom jeg ser at ikke alle synes det er like enkelt å se positivt på livet. Jeg har selvfølgelig full forståelse for at ulike faktorer som blant annet sykdom eller familiesituasjon kan påvire ens liv i en retning hvor man føler at solen aldri skinner, og at det kan føles svært vanskelig å se livet fra flere sider. Allikevel er jeg hundre prosent sikker på at mye foregår oppe i hodet, og har man et positivt sinn kommer man seg gjennom det aller meste. 

Ta mammaen min f.eks… Hun har slitt seg gjennom sykdommen MS, siden jeg var 3 måneder gammel, men jeg har aldri hørt henne klage. Ikke ÈN forbanna gang, og dette på tross av noen vanvittige smerter i hele kroppen. Hun fokuserer på de små gledene her i livet, setter på et smil, og det er dette som gjør henne til min aller største inspirasjon i livet. Ja, så har det vært tøffe tider, og verken mamma eller meg var spesielt høy i hatten da mormor døde, da bestevenninnen til mamma gikk bort, da hennes herlige bror og min fantastiske onkel og farsfigur ble revet fra oss, eller da min fineste og aller beste morfar forlot oss for noen år siden, men livet går videre, og det gjelder å klamre seg fast til lyspunktene som gjør at man kan komme seg opp igjen på hesteryggen…

Noen har det kjipt på grunn av eksamenstiden som tar fullstendig knekken på en, men bare TENK når det er overstått. Fokuser på følelsen du vil kjenne på når alt er innlevert og du kan ta juleferie med god samvittighet… Andre har det forferdelig på grunn av sykdom, og selvom det her til tider kan være ytterst vankselig å fokusere på noe positivt, så hva med å tenke på de flotte menneskene man har rundt seg? Som støtter, pleier, og sitter ved din side og passer på? Er ikke dette en liten trøst i en ellers trist hverdag? Og så har man de som sliter seg gjennom kjærlighetssorg, hvor ekskjæresten kanskje har vært utro… Hvis han eller henne var utro, fortjener du jo mye bedre, og det må jo være fint å finne ut av det nå fremfor senere? Det blir slutt for en grunn, kanskje han eller henne bare ikke er den rette? Ta tiden til hjelp, ta vare på den, og gled deg over at den rette enda ikke har kommet, men kanskje gjemmer seg bak neste sving. 

Omfavn lyspunktene, og trykk dem tett inntil deg! Prøv, ihvertfall…

Phuu.. Fra å være litt dyp til en anelse overfladisk, som også hører hjemme på «Heeiii blooggeeen», for jeg fikk nemlig fatt i den kuleste høytaleren i hele verden da jeg var på shopping i USA, og denne fortjener faktisk et eget innlegg. SÅ kul er den faktisk… You like?


Denne her fant jeg altså på Urban Outfitters, og her er det rett og slett bare til å stappe inn ledningen som fulgte med, koble den sammen med telefonen, og vips så har du en bra høytaler som i tillegg er helt forbanna rå! Godt kjøp… 

Nå skal jeg fikse det aller siste her hjemme sånn at det er julete, ryddig og koselig til Bettyen kommer. Jepp, Bettyen er på vei til Oslo og SOM jeg gleder meg til å ha en hel uke sammen med henne. Lykke ♥

Hvordan har dere det i dag, fininger? Noen som var snill med seg selv i speilet i morges, og som har en litt ekstra fin torsdag? 

Snart helg ♥

 Image and video hosting by TinyPic

Annonse