THE STORY OF MY LIFE…

Mine damer og herrer…

La meg presentere det mest «ultimate» blogg-bildet. Det obligatoriske et-hint-av-den-superdeilige-frokosten-min-mens-leserne-ser-litt-av-mac’en-i-bakgrunnen-bildet, som til stadighet dukker opp på de aller fleste blogger. Det er jo egentlig er en fin måte å starte dagen på, selvom det finnes et par ting som kanskje er bittelitt mer inspirerende enn det her. Heheeh. 

Vi bloggere er noen sinnsykt spesielle mennesker, og jeg har altså brukt morgentimene på å gå rundt i huset her som en idiot med dette brettet hvor frokosten min er greit plassert, på jakt etter en perfect location for å ta dette «ultimate» blogg-bildet. Jeg har til og med vært helt nede med bassenget samt oppe på takterrassen, for å ta nærmere 30 bilder av den jævla frokosten, og da jeg endelig fikk satt meg ned for å få i meg det som lå på tallerkenen, var selvfølgelig omeletten kald og ikke fullt så velsmakende som planlagt. Hhahah, herlighet! The story of my life, sier jeg bare… 

Men folkens? Det er jo freeeedaaaaaag i dag! Wuuuhuuuuuuu så deilig, for selvom det her i Spania egentlig føles som fredag hver eneste dag, så blir det på fredager liksom litt ekstra kos, og det kan man like!

Har dere noen herlige fredagsplaner?

SMASK ♥