Annonse

THE STRIPPER TO GO

Kjære nydelige lesere!

Dere er så god, og dere gjør meg lykkelig med de fantastiske kommentarene og tilbakemeldingene deres, som på forrige innlegg. Sitter bare å smiler jeg nå. God følelse!

Flere av dere har spurt meg om hvordan man på best mulig måte, kan få fjernet neglelakkene fra Deborah Lippmann, og selv har jeg hatt store problemer med nettopp dette. Neglelakken «Happy Birthday» er en av verstingene å få av, men det finnes faktisk en neglelakkfjerner som gjør susen. Skal skrive mer om den i et eget innlegg i morgen, og først vil jeg bare nevne at disse engangsserviettene funker som bare rakkern! Er man på farten kan det være greit å ha noen slike i vesken, fremfor en større flaske og bomullspads. Navnet er jo i tillegg ganske så catchy og «The Stripper To Go» får du bl.a fatt i på Gimle parfymeri. Kan prøve å sjekke opp i om det er flere steder utenfor Oslo som også selger disse, og jeg er bombesikker på at man kan kjøpe dem på nett…

Nå er Morten dratt hjem, og jeg fortsetter ryddingen i klesskapet. Gleder meg til det endelig skal bli litt orden, og lover å vise dere bilder når jeg er ferdig…

Ønsker dere en fortsatt strålende onsdagskveld, og så må dere sove godt når dere er klar for leggetid!

You rock my world!

Annonse