BLI MED MEG PÅ SHOPPING – MINE 3 BESTE TIPS!

Annonse: Carlings

//Lokal tid: 09.56

Er det flere som kjenner seg igjen i at det kan virke håpløst å finne den perfekte jeansen? Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har prøvd å finne en kul modell, for deretter å se meg ut en favoritt, tatt den med meg inn i prøverommet, og så bare: «ikke pokker» … Jeg finner en ny som ser kul ut, tar den med meg, prøver den på, men neida… Enten er den for lang. Eller så får jeg den ikke en gang over hoftene. Eller så er den for høy på livet, eller litt for slapp rundt knærne. Jeans-shopping, folkens… Det kan uten tvil virke som en never ending story, så derfor tenkte jeg å ta dere med på shopping etter jeans, og i samme slengen dele 3 gode tips med dere, til hvordan det kan bli en bedre og hyggeligere opplevelse.

Snurr film!

Hvem skulle tro, hæ? Og som jeg sa innledningsvis – det er så viktig å være villig, og lytte til ekspertene i butikkene. Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd med min nye jeans – en jeans jeg aldri hadde sett for meg at jeg ville føle meg vel i!

Og du? Om du nevner rabattkoden: KRISTINOGDENNIS i kassen på din nærmeste Carlings-butikk, så får du faktisk 20% avslag i prisen på din splitter nye jeans – HURRA ♥

Nå skal vi pakke koffertene, og begynne så smått å tenke på å sette kursen mot Norge. Heldigvis går ikke flyet hjem før sent i kveld, så vi har faktisk en hel dag til her i Vegas som skal nytes maksimalt. Kanskje det blir litt shopping? Det hadde jo vært deilig med en ny strikkegenser til høsten. Vi får se ♥

Ønsker dere en deilig dag!