Annonse

THE STRUGGLE IS REAL.

Jeg sliter med to ting om dagen…

1. Jetlag
2. Julestemning

Det er altfor, altfor, aaaltfor tidlig å glede seg til jul allerede nå, men jeg klarer ikke kontrollere det, haha. Vel, å glede seg er jo innafor, men å virkelig føle julestemningen i starten av oktober er vel ikke akkurat noe å rope hurra for. Jeg er veldig streng når det kommer til å ønske julen velkommen før desember. Det har faktisk ikke vært aktuelt å verken høre på julemusikk, drikke julebrus, pynte til jul, eller gjøre noe som helst som har med jul å gjøre, før 1. desember, men i år vet jeg jaggu ikke om jeg klarer å vente.

Og det som er så innmari trist, er at jeg flere ganger har hatt overload av julestemning før 1. desember, og tvunget den til å forsvinne, for så å sitte igjen med null julestemning når desember omsider melder sin ankomst. Det virker nesten som at julestemning er bare noe man får èn gang i løpet av året, så kanskje jeg heller skal omfavne den denne gangen, og kline til med både pepperkaker og julegløgg allerede i november? Jeg skal nok nemlig klare å holde meg til november…Det må jeg bare, hah.

Nå har jeg brukt morgenstunden til å drikke kaffe og google julepynt, men julesangene venter jeg med. Jeg hører forresten rykter om at julekanalen på radioen er i full sving, og da lurer jeg på en ting… Er det noen av dere som er i gang med julen allerede? Enten i form av julemusikk eller julegodt? Og når mener dere egentlig at det er innafor å begynne, haha.

Hilsen en som er besatt av julen!

Nå skal jeg fikse et par ting til navnefesten til Liam i morgen, og deretter blir det roadtrip til Køben. Det er faktisk ikke så langt, så dette skal bli hyggelig. God musikk, podcaster, Storytel og godt selskap kommer til å gjøre kjøreturen til en lek – vi gleder oss ♥

Har dere planer for helgen, skjønne venner?

Annonse