Annonse

THE WHITE DRESS

Tjooheiii alle sammen. 

Nå sitter jeg oppe i luften ett eller annet sted, og har selvfølgelig vært smart nok til å forhåndsposte noen innlegg, sånn at det ikke går et helt døgn før det kommer noen oppdateringer herfra. Det er jo så gørrkjedelig… Å gå inn på en blogg man følger med på, og så er det liksom ikke én eneste oppdatering… Nei fysj! Sånn kan vi ikke ha det.. Hehe. 

Siden sol og sommer er det eneste som går gjennom tankene mine disse dager, tenkte jeg det var på tide med en skikkelig sommerlig innlegg. Nemlig et lite innlegg om den lille hvite. Det har seg nemlig sånn, at til og med jeg som er så glad i farger og alt som har med slække topper å gjøre, faktisk har supersansen for en snerten liten hvit kjole, og ingenting er faktisk mer nydelig enn en kort liten snuppete kjole til solbrune legger. Hvite kjoler kan riktignok fort bli altfor tacky, så jeg synes det er viktig å style den så nedtonet som mulig, med rufsete beach-hår, en denimjakke og noen herlige solbriller…

Jeg har selvfølgelig allerede funnet noen soleklare favoritter som disse fem… Finner jeg ingen hvite søte kjoler på Hawaii, ja da klikkes ihvertfall to av disse kjolene RETT hjem! 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER og 5. HER

Hvilken likte dere best, og hva synes dere egentlig om den lille hvite? 

Suss og klem til dere alle fra en bergenser i luften! 

Annonse