Annonse

THE WORLD`S GREATEST

I tøffe og tunge tider er det èn ting i tillegg til familien som er viktig; Venner! For de aller fleste vil det som regel alltid være èn bestemt venninne som står deg aller nærmest…. Sånn er det for meg også! Betty er kvinnen i mitt liv, sånn i tillegg til mamma… Selvom hun bor i Danmark, har vi et unikt vennskap. Hun er som en søster! En person som kjenner meg bedre enn jeg selv gjør, som alltid sier det riktige, som alltid får meg til å føle meg bedre, og som alltid får meg til å smile… I dag kom en pakke på døren, med verdens fineste innhold. En bok med så mange rørende ord, at det omtrent var umulig å lese da øynene var fyllt med tårer… Ord som beskriver alt på en sånn fantastisk fin måte, og som er utrolig fint å lese når noen har gått bort… I tillegg hadde hun sendt med smykket sitt som hun er så glad i… Dette skal jeg få æren av å bruke i begravelsen på fredag, så får jeg følelsen av at bestisen min er nærmere… Vakkert ♥

Annonse