Annonse

THINK PINK

Goood morning, Lovelies ♥

Hahahahha, jeg dævver. Mens jeg sitter her og leker meg med dette rosa morgeninnlegget og radioen surrer i bakgrunnen, blir jeg fristet av radiokonkurransen hvor man kan vinne en SYDENtur. Inngangsspørsmålet vet jeg svaret på, så da sender jeg søren meg inn en tekstmelding og bare noen minutter etterpå ringer telefonen. Jeg trodde det var regnskapsføreren som ringte så jeg tok den selvfølgelig, men i andre enden var det absolutt ikke regnskapsføreren… Det var to glade radioverter, og før jeg visste ordet av det skulle jeg live på radio. Hahahahahaahah!

Der skulle jeg svare på fem spørsmål og jeg klarte faen ikke å svare på det første spørsmålet en gang… Det handlet nemlig om en serie på Netflix, og siden jeg verken har Netflix eller ser på serier i det hele tatt, hadde jeg ikke sjans til å komme meg til spørsmål nummer to. Er det mulig? Jeg ler så jeg griner! Noen som fikk det med seg? Det håper jeg nemlig IKKE! Mohahaahah. 

Alrighh, fra radiokonk til morgen set up…

Sånn ser min morgen ut. Leken, fargerik og ROSA, for siden det mer eller mindre er helg, tenkte jeg å omfavne denne dagen med rosa details. 

Solen skinner, det er weekeeeend, og i kveld skal jeg på moooving in party til Mia. HURRAAAA! Perfekt lillelørdag det her, og jeg håper dere alle får en fantastisk fin og sprudlende dag. Noen som skal ut og danse i kveld? 

SMASK ♥ 

Annonse