Annonse

THIS IS HOW THEY ROLL

//I samarbeid med IBS

Happy lillelørdag, boys ‘n’ babes ♥

Nå er det på høy tid å vise en feelgood-film fra Firenze, og i denne snutten får dere et lite innblikk i studentlivet på Accademia Italiana! FOR en by, FOR en skole!

Jeg er så imponert over hva disse studentene får til på bare tre år, og det dere ser fra fashion showet, er et resultat av tre år på skole uten et snev av kunnskap og skills i forkant. Dette betyr at hvem som helst kan skape kreative verk – det gjelder bare å ta noen sjanser og hoppe i det!

Jeg kan ikke få presisert nok hvor imponert jeg blir over dem som velger å studere i utlandet. Tenk hvor mye man lærer, hvor mye man vokser, hvor sikker ma blir på deg selv, og hvor mange spennende mennesker man møter. Man har alt å vinne på et år eller flere borte fra Norge. Kanskje du vil til Firenze slik som Carl? Kanskje du er mer keen på USA? Isåfall må du svinge deg rundt, for søknadsfristen er allerede 15.mai. Kom igjen, folkens! Kjør på og ta et valg dere aldri kommer til å angre på!! 

Shit, jeg blir så giret, haha! Herregud så giret jeg blir. 

Alright, da er det bare til å nyte onsdagskvelden og fridag i morgen, og bruke tiden til å slenge inn en søknad, hehe  ♥

Peace and love

Annonse