Annonse

THIS MAKES ME HAPPY

Heiaaaa ♥

Hehe, dere vet jo hvor svært lite begeistret jeg er for mandager – det er jeg raskt ute med å nevne hver mandagsmorgen, så i stedet for å spre rundt meg med mandagshat og syting, tenkte jeg å spre litt glede i stedet. I dag tar jeg nemlig for meg noen av de tingene som gjør meg skikkelig glad, og satser på at jeg ved å skrive ned denne oversikten kommer i et helsikens godt humør!

Leggoooo!!

 Fuglekvitter 

Det er faktisk helt utrolig hva fuglekvitter gjør med meg. Jeg blir så glad og sjarmert, og fuglekvitter og fuglesang er et soleklart vårtegn. Jeg våknet til dette i morges, og det gjorde starten på dagen så mye bedre enn ellers. På late sommerkvelder kan bli sittende ute på balkonen i timesvis, bare for å høre på fuglene som kvitrer. Da føler jeg at jeg kan koble fullstendig av.

 God mat

Jeg verdsetter god mat så ubeskrivelig høyt, og det er få ting som gjør meg så engasjer enn når jeg sitter på en spennede restaurant, med en enda mer spennende meny i hendene. Å forestille seg hvordan de ulike rettene både smaker og ser ut er for meg noe av det beste ved et resaturantbesøk, og når maten faktisk smaker like godt eller bedre enn hva jeg hadde sett for meg, kan jeg få tårer i øynene av glede. Haha! Jeg elsker å prøve ut nye retter og unike sammensetninger, og mener det er verdt å bruke penger på å gå ut og spise! Gud og fader så dritt det må være for dem som er opptatt av å ikke få i seg det ene eller det andre grunnet en eller annen diett. Livet er for kort for dietter og gønn salat!

♥ 

Kommentarer

Dere aner ikke hvor mye kommentarene deres betyr for meg. Jeg er dessverre for dårlig til å svare hver og en av dere da jeg har så vanvittig mye å gjøre, men dere skal vite at jeg leser hver eneste kommentar, og at jeg setter så ekstremt stor pris på at dere skriver til meg og engasjerer dere. Derfor kårer jeg månedens leser.. Sånn for å bevise for dere at jeg legger merke til dere, og for å gi en oppmerksomhet til den av dere som virkelig legger ned energien i kommentarfeltet. Takk!! Dere er de mest fantastiske bloggleserne en blogger kan ha, og jeg nyter å lese meg gjennom kommentarfeltene iløpet av dagen!

Reise

Det kommer vel ikke som et sjokk at reiseliv gjør meg glad, og dette har jeg uttalt ved flere anledninger. Det er få ting som gjør meg så giret som når jeg setter mine føtter i en ny og spennende by eller i et fargerikt land, og jeg har så vanvittig mange destinasjoner på min reiseliste. Jeg mener livet handler om å komme seg ut i verden og oppleve nye kulturer.. Oppleve inspirerende mennesker, for deretter fylle kofferten med en million inntrykk og erfaringer. Man vokser mye på å komme seg ut i verden, og som jeg har nevnt hundre ganger før, er reise det eneste du bruker penger på som faktisk gjør deg rikere!

Vår

Følelsen av å pakke bort varme vinterjakker til fordel for skinnjakken eller en denimjakke er ubeskrivelig fin. Den tørre asfalten, blomstingen, de lyse kveldene, den fine temperaturen.. Åh! Man blir rett og slett lykkelig, og dette er det som er mest magisk ved å være bosatt i Norge – at man faktisk får føle så tydelig på de ulike årstidene! Man kan ikke annet enn å elske det, selvom de foregående månedene har gått med til vinterdepresjon og tørr hud, haha!

Shopping

Jada, det er og blir en klisjé, men det er få ting som får meg i bedre humør enn shopping. Da mener jeg ikke sånn shopping bare for å shoppe, men sånn shopping hvor jeg finner noe så unikt at jeg hopper av glede. Sånn som den Colorstology-boken f.eks.. Eller et par morsomme sokker, en lekker bikini, noen kule solbriller, eller noe som er laget i det landet man shopper i. Som f.eks den hånlagete skinnpuffen jeg fant på markedet i Marokko.. Åh! Da ble jeg så glad at jeg hoppet.. Og det blir jeg når jeg finner unike små skatter i det store utland, som man ikke får fatt i her hjemme!

Vareprøver

Som gründer og klesdesigner er det noe helt rått over å se første vareprøve/utkast på en style jeg selv har tegnet. Å se den første prøven, kjenne på kvaliteten og deretter kommentere og godkjenne er helt villt. StyleConnection står skrevet i nakken, det er MITT produkt, noe jeg har laget og noe jeg gleder meg til å selge i nettbutikken. Det koster en formue og det tar mange år før jeg kommer til å tjene noe særlig på det, men det er noe jeg brenner for, noe jeg har kjempet så hardt for å få til, og dermed noe som gjør meg både stolt og glad!

Musikk

Åh.. En ny låt jeg får skikkelig smaken på gjør meg glad. Eller en gammel for den saks skyld.. Det er noe med god musikk som kan redde en hvilken som helst crappy dag, og jeg tar meg selv i å ville synge og danse med god musikk i ørene. Også i offentligheten, så når jeg hører en herlig låt mens jeg står og venter på trikken, f.eks. står jeg garantert å beveger meg litt i takt med musikken. En gøy låt på dansegulvet bidrar også til lykkerus!!! Åhåj som det danses.. Haha!

Bonanza

Hahaha, den usannsynlig dårlige serien som ble spilt inn i nitten-pil-og-bue gjør meg alltid glad. Hver lørdagsmorgen surrer denne serien på TV, og da får jeg en skikkelig helgefølelse. Denne serien vekker gode minner, og melodien kan få enhver sutreguri til å trekke på smilebåndet! «Dududududududu duu duuuuuu, dududududududud dudu duuu duuuuuuu»! ÅH!!

Når tiden står stille

Dere vet når man tror klokken er mer enn det den er, eller når man innser at det er fem timer igjen av søndagen og ikke bare to, og at man fortsatt har en uke igjen av en ferie som du trodde var over i morgen? Å halleluja så glad jeg blir da.. Enkelte ganger vil jeg bare at tiden skal stå bom stille, og da er det så ubeskrivelig godt når det faktisk føles som den gjør det!

Palmer

Haha, jaddaaa.. Palmer får et eget punkt på min happy-liste. Det er helt utrolig hvor glad jeg blir av å bare se en palme! Palmer gjør livet bedre, og jeg kunne ønske hele Grünerløkka var full av dem!

Latterkrampe

Hahahaha, denne trenger vel ikke en nærmere utdyping, for hvor gøy er det ikke å le til man nesten tisser litt it trusen?? Da er vel de aller fleste av oss på sitt mest lykkeligste! Jeg vil bare le meg ihjel for resten av livet, hahaha!

Date night

En real date night med kjæreste eller gode venninner gjør livet bedre. Gode samtaler, god mat, latter, noe godt i glasset, og store smil. Det er oppskriften på perfekt, og slike kvelder tilfører så mye lykke i livet. SOM jeg gleder meg til neste date med en av mine nære og kjære!

Mamma

Bare å skrive «mamma» gjør meg glad. Hun er den viktigste personen i livet mitt som tilfører så enormt mye glede og positivitet. Hver uke snakker vi sammen på telefonen opptil flere ganger, og hver eneste samtale avsluttes med «glad i deg». Uansett om vi snakket sammen for 2 minutter siden – «glad i deg» blir nevnt i hver eneste samtale, og når jeg legger på er jeg alltid fyllt med nye energi, optimisme og brede smil. Hva mamma gjør med meg ass.. Hun er så fantastisk!!

 

Dette funket faktisk.. Nå er mandagen min hundre ganger bedre, og nå lurer jeg på hva som gjør dere glad! Krysser fingrene for masse feelgood i kommentarfeltet, juuuubiiiiii!

LOVE YOU ALL ♥


Annonse